Ühe sombuse-vihmase päeva toidulaual võiks küll olla mõnus püreesupp, eriti kui see näeb nii ilus värvikas välja.
Retsepti piilusin siit.
Ma ei raatsinud kõrvitsa sisu lihtsalt külma südamega prügikasti visata, sellepärast otsustasin sellest suppi keeta.
Kasutasin siis:
kogu kõrvitsa sisu, mis jäi üle 5 kg-st kõrvitsast
3 suurt porgandit
2 sibulat
1 suur küüslauguküün
oliivõli
vesi
sool
pipar
Hakkisin sibula ja küüslaugu, kallasin potti koos õliga. Kuumutasin kuni sibul muutus klaasjaks. Valasin potti õhukeseks viiludeks lõigatud porgandi ja kõrvitsa sisu. Lisasin u 2,5 liitrit vett. Keetsin kuni porgand pehme. Püreestasin ja lisasin maitseained. Lasin veel natuke podiseda ja oligi valmis.
No comments:
Post a Comment