Saturday, March 30, 2013
Soolapähkliküpsised kitsejuustuga
Sama head kui need.
Mõnusad nii kohvi kõrvale kui ka suupisteteks šampuse laual. Idee leidsin siit. Mugandasin vastavalt sellele, mida kapist leidsin.
Vaja läks:
125g toasooja võid
2,5 dl jahu
1,5 dl purustatud soolapähkleid
100g meelepärast kitsejuustu
200g riivitud juustu (kasutasin Saaremaa Hollandit)
soolapähkleid
Purusta pähklid ja sega jahuga, lisa või, kitsejuust ja riivitud juust. Sõtku taignaks. Tee taignast väikesed pallid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, vajuta lömmi ja aseta keskele üks pähkel. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 12 minutit.
Head nautimist!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment