Saturday, February 5, 2011

Lihtne lasanje

Üks äraunustatud vana veidi uuemas kuues. Ei mäletagi, millal ma viimati lasanjet tegin, teised sööjad mäletasid, et sellest polegi nii kaua aga no minu arust küll terve igavik...
Ilmselt on mittetegemiseks süüdi ka see, et lapsele see eriti peale ei lähe ja no üksi ma seda ka ju süüa ei jaksa.
Seekord oli sööjaid rohkem, järelikult sain oma isu rahuldada.

Vaja läks:
lihtsamat teed minnes rainbow lasanje põhjad ja kastmepulber
seened
ananassikonserv
hakkliha
piim
vesi
riivjuust
Parmesan riivituna

Pruunista hakkliha ja seened, lisa ananass ja kastmepulber, lisa piim ja vesi, et kaste oleks parajalt paks ja parasjagu vedel. Aseta lasanje vormi põhja kiht lasanjepõhjasid, siis täidis ja nii oma kolm kihti, kõige peale riivitud juust. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes pool tundi. Lase veidi jahtuda ja serveeri värske salati või maitserohelisega.

No comments:

Post a Comment