Tuesday, January 18, 2011

Juustu-seesamikana

Ühel päeval oli meie külmkappi imelikul kombel kogunenud liiga palju riivjuustu. Ideed, mida sellega pihta hakata, täitsa otsas. Poes trehvasin tuttavaid, kes andsid hea idee, teha paneeritud kana. Ma pole eriline riivsaias paneeritud toitude fänn, seega otsustasin kana paneerida hoopis seesamiseemnete ja juustuga.
Kasutasin:

kanafilee
muna
sool
pipar
seesamiseemned
riivitud juust
praadimiseks õli

Kloppisin muna lahti, lisasin soola-pipra ja seesamiseemned. Fileetükid lõikasin õhemaks, keerutasin nad muna-maitseainesegus ja pistsin pannile. Pruunistasin mõlemalt poolt ja keerasin tule vaiksemaks, kui kana oli pehme, raputasin juustu peale ja küpsetasin mõlemalt poolt juustukoore ümber. Kõrvale sõime riisi ja kurgi-avokaado-suvikõrvitsa-tomati salatit. Läheb kordamisele kindlasti.

No comments:

Post a Comment