Seekord osutus valituks pardikoib ja tegin seda nii:
2 pardikoiba
2 rosmariinioksa
paar viilu ingverijuurt
soola
pipart
vett
porgandeid
kartuleid
vasikakaela
Maitsestasin pardikoivad soola-pipraga ja panin ahjupotti, lisasin rosmariini-ingveri ja valasin vett nii, et koivad olid pooleldi vees. Pani poti 150-kraadisesse ahju terveks tunniks. Seejärel lisasin tükeldatud porgandi ja kartuli ja maitsestatud vasikakaela. Viimane läks küll ainult sel põhjusel, et algselt pidi sööjaid olema kaks aga ootamatult selgus, et lisandub ka kolmas. Koibi mul rohkem polnud ja kodupoest neid ka ei saanud, võtsin siis vasikakaela tüki.
Küpsetasin samal kuumusel 40 minutit, siis võtsin kaane pealt ja keerasin ahju 180-kraadi peale, küpsetasin veel 20 minutit.
Liha oli väga maitsev aga "kirsiks tordil" olid seekord imemagusad porgandid.
Lisandiks oli meil marineeritud paprika, kes tahtis, sai ka kurki-tomatit.
No comments:
Post a Comment