Vaja läks:
3 muna
1,5 dl suhkrut
0,5 dl piima
2 dl nisujahu
2 spl kakaod
2 tl küpsetuspulbrit
Kreem:
100g mõru shokolaadi
250g toorjuustu
1 dl tuhksuhkrut
2 spl Pina Coladat
Munad tuleb vahustada suhkruga tugevaks vahuks, lisada piim ja omavahel segatud kuivained ettevaatlikult. Vala taigen ühtlaselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 8 minutit. Kummuta põhi suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile, keera sellega koos rulli ja lase jahtuda.
Samal ajal saad valmistada kreemi. Selleks sulata kuumaveevannil shokolaad, sega hulka toorjuust, tuhksuhkur ja liköör. Mina kasutasin selleks mikseri abi, kreem saab siis mõnusam, selline vahune. Määri kreem jahtunud põhjale ja keera paberi abil uuesti rulli.
Pean tõdema, et järgmisel päeval maitses oluliselt paremini kui samal õhtul sööduna. Kreem jõudis rohkem imbuda ja biskviit oli ka maitsvam.
Naudi mõnusa seltskonna ja kohviga!
No comments:
Post a Comment