Täna poes lihaleti ees seistes, no lihtsalt ei suuda sealt midagi valida. Jalutad ikka ühele poole ja siis jälle teisele poole, sise- ja välis-, kints ja ribi, maks ja süda, keel ja saba, no otsusta ometi...tahaks kõiki ja sama mitte ühtegi neist.
Oeh, lõpuks oli kärus kalkuni kintsufilee ja mõned keeled. Tänaseks siis nii:
350g kalkuni kintsufileed
5 keskmist porgandit
2 küüslauguküünt
1 keskmine sibul
mõned salveilehed
sidrunmelissi
soola
pipart
õli
vesi
1 spl jahu
3 spl hapukoor
Haki sibul, küüslauk ja porgand, pruunista õlis.
Lõika kalkuni kints väiksemateks tükkideks ja pruunista pannil.
Vala kalkunitükid ja sibul-küüslauk-porgand potti, kalla juurde vett niipalju, et põhi oleks kaetud ja natuke veel, lisa maitseained ja hauta kuni liha on pehme. Lisa hapukoore-jahu segu ja lase keema. Serveeri keedukartuli ja värske sibulaga.
No comments:
Post a Comment