Tordiga seekord koostöö väga ei sujunud, ehk siis mul tuli laiskus peale. Plaanisin koogi juba laupäeval valmis teha aga igasugu muud küpsetamised, leivad-sepikud-saiad, viisid kogu energia endaga kaasa ja õhtul kooki tegema hakata, tundus tõeline eneseületus. seekord ei ületanud ka. Tegin hoopis pühapäeva hommikul ja jäin tulemusega minu üllatuseks vägagi rahule.
Biskviit:
3 muna
1,5 dl suhkrut
1 dl jahu
1 dl tärklist
1 tl küpsetuspulbrit
Nagu ikka, vahustasin munad suhkruga tugevaks vahuks, lisasin tärklise ja jahuga segatud küpsetuspulbri, vahustasin veel kuni kõik ilusti tugevas vahus. Valasin ahjuplaadile ja küpsetasin no umbes 8 minutit 180-kraadises ahjus.
Kummutasin suhkruga üle puistatud teisele küpsetuspaberile ja lasin veidi jahtuda. Immutasin vaniljepiimaga ja katsin kreemiga. Keerasin rulli ja lasin külmkapis oma 5 tundi seista.
Kreem:
4 dl vahukoort
2 pakki Philadelphia toorjuustu
silma järgi punasesõstramoosi
vaniljet
maitse järgi suhkrut
Seejärel katsin pealt suhkruga vahustatud vahukoorega ja kaunistasin martsipanilillede ja jõhvikajahuga.
Tulemus maitses kõigile isadele-vanaisadele, lastest ja emmedest-vanaemadest rääkimata.
No comments:
Post a Comment